Yeliz Çınar
26 Ekim 2022
Paylaş:
Thetahealing Nedir?

Thetahealing nedir?

Thetahealing bir bilinçaltı dönüşüm tekniğidir. Bu dönüşüm, bilinçaltında kuantum alanda ve sözün gücü ile çalışır. Biliyorsunuz bilinçaltı duyguları, düşünceleri tutup bunları inanç haline getiriyor. Burada kısaca inancın tanımını da yapmak istiyorum.

İnanç en genel tanımı ile kişinin belli bir iddiayı ya da varsayımı, sezgisel yol ile "doğru" ya da "yanlış" kabul ettiği psikolojik bir durumdur.

Tanımından da anlaşılacağı gibi inançlar sezgisel bir kabule dayanıyorsa, sezgisel farkındalık ile kolaylıkla dönüştürebilir. Thetahealing de zaten tam olarak bunu yapmaktadır. Ve bunu çok hızlı yapmaktadır çünkü bu dönüşümü beynimiz theta dalga boyundayken yapıyoruz. Theta dalga boyu bilmeyenler için tam uyur uyanıklık arasında, zihnin sakin olduğu ama bilincin tam kapanmadığı, aynı zamanda bilinçaltının da çok kolay ortaya çıktığı bir frekanstır. Ve kuantum alanla iletişimi de geçilebilen bir yerdir. Bu nedenle kuantum alandan hızla dönüş alındığı için dönüşümü de çok hızlı sağlar.

Peki buna neden ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü bizim kuantum alanımız bilinçaltı ile yaratılıyor ve oradaki yaratımı bu dünyada tezahür ettiriyoruz. Bu yüzden bu hayatımızda bilinçli isteklerimiz değil, bilinçaltımızın istedikleri oluyor. Bu artık bilimde de kanıtlanmış bir şeydir. Bizi %95 bilinçaltımız yönetiyor. Burası tam anlaşıldı mı, biz kuantum alanda bizim için yaratılmış soyut gerçekliklerin arasından inançlarımızla seçim yapıyoruz, ve onu aynı şekilde maddeye tezahür ettiriyoruz. İşte bu nedenle bilinçaltımızda yatan inançlarımızı dönüştürmemiz gerekiyor ki, bilinçli isteklerimizle uyumlu hale gelsin. Ve istediğimiz şeyleri yaşayalım. Buna kısa bir örnek vereyim. Örneğin evlenmek istiyoruz. Fakat ebeveynlerimizden biri diğerine aldatmış olsun. Ve bilinçaltımızda evlenirsem aldatırım inancı olabilir. Bu kişinin evlenebilmesi için bu inancın oradan çekilip çıkarılıp dönüştürülmesi gerekir. Bu inanç dönüştürülmez ise bu kişi aldatılma korkusu olduğu için ya evlenemez ya da onu aldatacak birisiyle evlenir. İşte bu yüzden bu kadar önemli.

İkinci ve bence gerçekten çok önemli bir konu daha var. Biz insanlar olarak, hatta dünya üzerinde var olan tüm canlılar olarak bu hayatı duygularla ve hislerle deneyimliyoruz. Her durumun bir duygu ve his karşılığı var ve kendimizi de bu şekilde ifade ediyoruz genellikle. Hatta sadece dünya üzerinde bunu deneyimlemeye gelmiş olan varlıklar bile var. Thetahealing tekniği içine dönersek bazen inanç değişikliği yapsak da durumu hayatımıza taşıyamıyoruz. Çünkü daha önce o duyguyu hiç yaşamamış veya hissetmemiş olabiliyoruz. Bu bizim programımızda olmadığı için hayatımıza tezahürü de ettiremiyoruz. Yine önceki örnekteki gibi evlenme örneğini verirsek kişi neden evlenmek istiyor mutlu olmak için evlenmek istiyor ama hayatında daha önce hiç gerçekten mutlu olmadıysa maalesef bunu hayatına tezahür ettiremiyor. O nedenle kişiye bu mutluluk hissini tüm hücrelerine hatırlatıyoruz. Ve burada yaratan bize anında o hissi nasıl olduğunu tanıtıyor. Aslında burada bir DNA aktivasyonu gerçekleştiriyoruz.

Üçüncü olarak şöyle bir şeyle de karşılaşabiliriz inancı değiştirdik hissi yükledik hâlâ olmuyor. Bu demek oluyor ki bunların olması için önünde çok büyük bir program var. Bu genelde şöyle şeyler olabiliyor öfke stres kızgınlık kırgınlık çok büyük korkular reddedilme pişmanlık. Bunu da şöyle anlayabilirsiniz sabah kalktığınızda veya akşam yatarken ne düşünüyorsunuz? Buna kendimden örnek vereyim. Ben şöyle bir kavga yaşıyordum keşke orada şuna şu cevabı verseydim şurada şunu söyleseydim. Bunu yaptığınızda sizde hangi programın olduğunu fark edersiniz. Eğer böyle bir program varsa bunların da dönüştürülmesi gerekiyor veya bunlar olmadan da yaşamanın mümkün olduğu öğrenilebiliyor.

Buraya kadar anlattığım her şey zihnimizin beynimizin bize açtığı alanda gerçekleşen şey ve buna ekleyeceğim dördüncü şeyde enerjisel beden de çalışmalar yapıyoruz. Her şeyin enerjiden var olduğunu bildiğimiz için enerji bedenimizin duru ve çakralarımızın da dengeli olması gerekiyor. Yani şunu söylemek istiyorum buraya kadar anlattığım her şeyi yaptık inanç çalışmasını yaptık hislerimizi yükledik, zihnimizde ve kuantum alanda her şeyi seçtik fakat onu dünyaya çökertmemiz için kök çakramızın ve sakral çakramızın da güçlü olması gerekiyor yani güçlü olması gerekiyor ki bu tezahürü dünyaya köklü diyebilelim.

Son olarak her şey bu kadar kullanmayı öğrendikten sonra tabii ki sezgilerimiz çok güçlendiği için muhteşem kanallıkla bilgiler alabiliyoruz, kanallıklar yapabiliyoruz. Tüm varoluş seviyeleri ile kolaylıkla iletişime geçebiliyoruz.

Thetahealing i bu şekilde özetleyebilirim. Aslında detay da çok daha fazla şey var. Bu çalışmanın tamamından şu kazancımız oluyor. Kendimizi çok iyi tanıyoruz. Yani sadece bireysel olarak kendimizi tanımamızın ötesinde kendimizi tanıyoruz. Fakat burası çok da deneyimlemeden anlatabileceğim bir şey değil. Belki başka bir videoda anlatmaya çalışırım. Tabi ki deneyimlemek ve öğrenmek isteyenler için de her zaman buradayım. Benden seans alabilir veya thetahealing eğitimlerime katılabilirsiniz.