Yeliz Çınar
17 Haziran 2024
Paylaş:
SİRİUS KONSEYİ ÇAĞRISI - ANADOLU UYANIŞI

Yıllar önce bu alemde bir savaş oldu ve her şey ikiye bölündü. Aydınlık ve karanlık taraf diye bahsettikleriniz bunlar. İyi ve kötü yok birleşmemiz lazım ve biz bunun için sizlere yardım ediyoruz.

Dinle ve odaklan. Savaşı sana gösteriyoruz…

İnsanoğlu kendi felaketini sürükleniyor siz hatırlatıcılar olarak bunları anlatacaksınız bugün itibariyle bu görevin başlamıştır. Sirius Konseyleri

Alemlerin Rabbi, Işığın Çocuklarına bazı görevler verir. Bu görevleri dağıtma ve kontrolü bize ait. Geçen gece toplandığımız salonlarda görevini layığı ile tamamlayanları kutladık. Bir dönemin sonu oldu şimdi yeni bir döneme başlıyoruz, bu dönem hızlandırmamız lazım.

Artık her şey o nedenle daha hızlı inecek ve gelecek. Sistem kurmak sizin elinizde biz sadece destek oluyoruz. Şimdi ne yapmanız gerektiğini anlatmaya başlayacağım.

Sizler insanlık olarak artık farkındalık seviyelerinizi foton kuşağına uyumlandınız. Bu uyumlanma ile birlikte şu an seçilim zaten yapıldı. Hala şansı olanlar var, arada kalanlar çabuk karar vermeli. Bununla birlikte şimdiye kadar verilen tarihler biraz daha öne çekilmeye başlandı. Sistemi hızlandırıyoruz. Zaman matriksi içerisinde zamana hükmedebilen varlıklarla birlikte. Hiçbir şeyin son olmadığını bilin, son değil, son diye bir şey yok. Sadece farklı bir hikâyeye geçiş yapıyorsunuz.

Dünya insanlığı olarak sadece kendinize güvenmeniz lazım enerji kendi aleyhinizde tutmanız şart. Diğer varlıklara enerji sağlamadığınız müddetçe şansınız daha yüksek. Biz Konsey olarak sizlere bunu anlatacağız. Bu bilgileri bazıları zaten biliyor, zaten anlatıyor. Ama artık anlatmaktan öteye uygulamaya geçmeniz şart.

Gerçeklerin gün yüzüne çıkmasına çok az kaldı. Bizler ancak frekans olarak destek olabiliriz bunu başaracak sizsiniz.

Evrenin merkezi Anadolu'da çok fazla kurtarıcı, hatırlatıcı ve ışık varlık var. Önümüzdeki bir buçuk yıl bunları takip etmeye çalışın. Sirius Konseyiyiz.